1/5 Wien og konsert med Sir Elton John

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Wien
 • Gyldig fra
  01-05-2019
 • Gyldig til
  03-05-2019
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 8.795,-
Opplev Sir Elton John på sin avskjedsturné i vakre Wien!
Wien er en av Europas vakreste byer og ikke minst musikkens hovedstad. Med sin flotte beliggenhet ved Donaus elvebredder, tiltrekker byen et stort antall turister fra hele verden.
Byens største severdigheter er den vakre domkirken Stephans dom – kanskje selve symbolet på Wien, keiserpalasset Hofburg, de praktfulle slottene Schönbrunn og Belvedere, parlamentsbygningen og rådhuset. Verdt å nevne er også nasjonalscenene Burgtheater og Staatsoper. Og glem ikke å smake på en Sachertorte, en av Wiens mest berømte kulinariske spesialiteter, mens du er i byen. For mange er imidlertid Wien først og fremst musikkens by. Den levende musikkbyen har hatt mange berømte komponister og kunstnere innen opera, operette og ballett, kor og orkester.

I løpet av denne helgen opplever vi byen med en guidet byrundtur (med buss og til fots) og i tillegg er det inkludert en kveldskonsert med Elton John i Stadthalle Vienna. Konserten er en del av verdensstjernens avskjedsturné.


Dag 1: Oslo Lufthavn – Wien. Middag og kveldskonsert med Elton John
Reisen starter på Oslo Lufthavn onsdag formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Wien, der forventet avgangstid er satt til kl. 11:50. Vel fremme i Wien et par timer senere, blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum. Vi sjekker inn og spiser en felles middag etter ankomst.
Intercity Hotel Wien er fire-stjerners med komfortable rom og sentral beliggenhet, noe som gir et godt utgangspunkt for å oppleve byen, både til fots og med byens gode kollektivtilbud.

Om kvelden tar vi oss til Stadthalle Vienna, for konsert med Elton John. Inkludert i konsertbilletten er også billett til kollektivtransport, 2 timer før og 6 timer etter konserten. Det er også mulig å spasere til og fra Stadthalle, da det er 1,4 km unna hotellet.
Konserten er en del av Elton Johns avskjedsturné «Farewell Yellow Brick Road», der artisten vil by på kjente og kjære låter fra hele hans 50-årige karriere. Elton John er uten tvil en av de største og mest suksessrike artistene gjennom tidene. Mer enn 250 millioner solgte plater og singler taler for suksess. Uforglemmelige låter som “Your Song“, “Don’t let the Sun go Down on Me”, “Candle in the Wind“ og “Rocket Man“ har satt spor. Sir Elton John har også gjort seg bemerket for sine bidrag til kjente musikaler som “Billy Elliott“, “The Lion King“ og “Aida“.

Stadthalle er en innendørs flerbruksarena i Wien. Når Elton John kommer til byen på sin avskjedsturne, vil mange tilhengere være tilstede og nyte de mange og kjente låtene til verdensstjernen. Arenaen ligger ca. 1,4 km fra hotellet, billetter med kollektivtransport er inkludert til og fra konserten.

Enjoy Travels billetter er i arenaens blokk 64, rad 2 og rad 3 (sitteplasser).
PS! Konserten starter kl. 19:30, med varighet ca. 2 timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

Dag 2: Byrundtur i Wien, dagen på egen hånd i Wien
Frokost på hotellet før vi får en byrundtur i Wien sammen med vår lokale guide. Deretter har du resten av dagen til egen disposisjon i Wien.

Dag 3: Wien – Oslo
Nyt en lang og god frokost på hotellet, før det er klart for utsjekking og reise til flyplassen for fly tilbake til Oslo Lufthavn. Forventet flyavgang er kl. 14:45, med ankomst Oslo Lufthavn kl. 17:00.
 

Moderne Intercity Hotel Wien er et sentralt 4-stjerners hotell i Østerrikes hovedstad. Hotellet ligger på Mariahilfer Straße, som er et av byens største shoppingdistrikt.
De lyse og komfortable rommene har luftkondisjonering, minibar, safe, satellitt-TV, gratis WiFi og baderom med hårføner, dusj og WC.
Hotellets restaurant serverer et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter. Etter en dag på byen kan du slappe av i hotellbaren eller i hotellets koselige bakgård.
Det er kort vei til de fleste attraksjoner med lokaltransport og nærmeste undergrunns stopp er Westbahnhof, et steinkast unna hotellet.

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Wien (Norwegian, 11:50 - 14:05)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Middag ankomstdagen
•    To netter på Intercity Hotel Wien, inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Billett til Elton Johns konsert i Stadthalle Vienna 1. mai (sitteplasser)
•    Billett for kollektivtransport til og fra arenaen
•    Byrundtur i Wien dag 2, med lokal guide
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise Wien - Oslo Lufthavn (Norwegian, 14:45 - 17:00)

Drikke til måltidene er ikke inkludert.

Tillegg for enkeltrom: fra kr. 695,-.

Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Sir Elton John
Schönbrunn, Wien
Vienna Rathaus
Museum of Art & history, Vienna
View of the Ringstrasse_© WienTourismus Christian Stemper
Schönbrunn, Wien
Elton John - Farewell Yellow Brick Road
Intercity Hotel Wien
Intercity Hotel_Wien_rom
Intercity Hotel_Wien_baderom