29/8 - Sicilia, Taormina og Andrea Bocelli

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Catania
 • Gyldig fra
  29-08-2023
 • Gyldig til
  02-09-2023
 • Varighet
  5 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 17.995,-
Opplev fantastiske Taormina på Sicilia, med direktefly begge veier.
Nyt sensommeren med noen dager på Sicilia i Taormina. Den verdenskjente tenoren, Andrea Bocelli, holder konsert i Teatro Antico di Taormina. Det antikke amfiteateret er en populær turistattraksjon i Taormina, med nydelig utsikt over Det Joniske Hav og Etna. Andrea Bocelli vil holde en stemningsfull kveldskonsert i det historiske teateret.
I vår reise har vi inkludert et godt hotell med kort gangavstand til sentrum av Taormina og med flott utsikt.

• Nyt vakre toner fra Andrea Bocelli i Taorminas amfiteater
• Godt og sentralt hotell i Taormina
• Utflukt til severdigheter i området


Taromina
Taormina ligger på en høyde på fjellet Monte Tauro. Nedenfor byen ligger to bukter, hvor det syder av liv om sommeren, og på sørsiden ligger Etna – Europas høyeste, aktive vulkan. Siden det første hotellet åpnet i 1874, har Taormina blitt et meget populært turiststed, hvor besøkende kan rusle rundt blant torg, renessansepalasser og markedsboder. Langs hovedgaten Corso Umberto ligger det motebutikker, isbarer og kunstgallerier, og på torget Piazza IX Aprile kan man nyte panoramautsikten over havet, besøke kirken San Guiseppe og nyte en forfriskning på en av de mange uteserveringene. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byens gater er bilfrie og overalt råder det en avslappet atmosfære. Det er flere strender i Taormina-området, som nås via taubaner. Det er strender og mange små viker med både sand og steiner.


Dag 1: Flyreise direkte til Catania, transport til hotellet i Taormina
Reisen starter på Oslo Lufthavn om ettermiddagen, hvor vi tar flyet til Catania på Sicilia. Vel fremme tar vi Enjoy Travels buss til hotellet i Taormina. Vi sjekker inn og finner roen, før nye flotte dager venter.


Dag 2: Taormina – dagen på egen hånd med muligheter for sol og bad
Etter en hotellfrokost har du hele dagen til egen disposisjon i Taormina. Hotellet ligger i kort gangavstand til sentrum av byen. Ønsker du en avslappende dag i solen, kan du gjøre det ved hotellets basseng, eller du kan ta taubanen ned til stranden. Det er kort vei til taubanen som går mellom Taormina og stranden.

Dag 3: Taormina – dagen på egen hånd
Frokost.

Dag 4: Taormina – kveldskonsert med Andrea Bocelli i Teatro Antico di Taormina
Etter frokost denne dagen har du enda god tid til å oppleve mer av Taormina. Unn deg en god middag om ettermiddagen/kvelden, før vi spaserer til amfiteateret, hvor Andrea Bocelli vil holde en kveldskonsert. Konserten er forventet å starte kl. 21:30, mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise eller av turleder på stedet. Etter konserten spaserer vi tilbake til hotellet.

Italias verdenskjente tenor gjester det populære amfiteateret i Taormina den 1. september 2023. Det er mer enn 20 år siden Bocelli slapp sitt suksessrike album, Romanza, som solgte hele 20 millioner eksemplarer. Den 26. oktober 2018 slapp Bocelli sitt nye album, Sì, med helt nye sanger. En av sangene kan du høre her: ‘If Only’: https://decca.lnk.to/BocelliIfOnly


Dag 5: Taormina – returreise til Oslo Lufthavn
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og gjør oss klare for en Siciliansk dag. KLokken 10:00 blir det avreise til Linguaglossa. Vi fortsetter gjennom landsbyen Passopisciaro for å besøke "Tenuta Vini Patria", en veldig fin antikk vingård, med en omvisning i "Palmento"- kvernsteinen, som tidligere ble brukt til produksjon av vin. Her smaker vi hjemmelagde, biologiske produkter som olje, brød og tre viner.
Etterpå kjører vi til middelalderbyen Randazzo, en karakteristisk landsby som ligger ved nordskråningen av Etna.
Byen, bygget av lavastein, har en virkelig vakker kirke, bygget i normannernes-Swabia-perioden som også er bygget i lavastein.
Det venter en "siciliansk lunsj" (lett lunsj) i Buongustaio av Pippo (spekemat, pickles, oliven, typisk ost og vin). Deretter kjører vi til flyplassen for direktefly tilbake til Oslo Lufthavn om kvelden.Grand Hotel Miramare
Fra Grand Hotel Miramare er det en kort spasertur til sentrum av Taormina, og fra hotellet er det panoramautsikt over det Joniske hav og Isola Bella-bukten.
Hotellbygningen ble oppført i 1922, og omgjort til hotell allerede i 1926. Gjennom årene har hotellet gjennomgått ulike restaureringer, slik at det i dag tilbyr komfortabel ferieidyll for sine gjester.
Fra Grand Hotel Miramare er det ca. 3-minutters spasertur til taubanen som går mellom stranden og Taormina. Hotellet ligger i en frodig hage, og har basseng og tennisbaner. Gratis WiFi er tilgjengelig i alle områder.
Det greske teateret ligger omtrent 10-minutters gange fra hotellet og til Corso Umberto, hovedgaten i Taormina, er det omkring 400 meter.
NB: Det er trapper på området, for å komme til og fra resepsjonen, bassenget og hagen. På forespørsel har hotellet minivanservice. I selve hotellbygningen er det heis mellom lobbyen og hotellrommene.

Hotellets 68 rom er utstyrt med:
- Minibar
- Telefon
- Hårføner
- WiFi tilgang
- Satellitt TV
- Safe
Rommene Enjoy Travel disponerer har vindu og havutsikt (ingen uteplass).

 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn – Catania (Norwegian)
•    Flybagasje, skatter og avgifter
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Fire netter på Grand Hotel Miramare inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Hotellskatter
•    Billett til Andrea Bocellis konsert i Teatro Antico di Taormina 1.september
•    Heldagsutflukt til Valle dell
Alcantara / Randazzo 
•    Lunsj i Buongustaio, Siciliansk rustikk spekemat og vin
•    Reiseleder fra Enjoy Travel
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise direkte Catania - Oslo Lufthavn (Norwegian)

Mot tillegg:
•    Standard enkeltrom: fra kr. 5995,-.
•    Måltider og drikke til måltider som ikke er spesifisert i programmet
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Flytider:
29. august Oslo Lufthavn – Catania 15:45 - 19:20
2. september Catania - Oslo Lufthavn 18:35 - 22:35

NB! Dersom Andrea Bocelli-konserten mot formodning skulle bli kansellert, så refunderes kun selve konsertbilletten.

Teatro Greco Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Grand Hotel Miramare, Taormina
Grand Hotel Miramare_pool, Taormina
Grand Hotel Miramare_pool, Taormina
Grand Hotel Miramare, Taormina
Grand Hotel Miramare, Taormina
Grand Hotel Miramare_rom, Taormina
Grand Hotel Miramare_bad, Taormina
Vingården, Tenuta Vini Patria