28/8 - Sicilia, Taormina og Andrea Bocelli

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Catania
 • Gyldig fra
  28-08-2019
 • Gyldig til
  31-08-2019
 • Varighet
  4 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.495,-
Opplev fantastiske Andrea Bocelli i Taormina på Sicilia
Denne reisen er nå utsolgt. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å stå på venteliste.

Nyt sensommeren med noen dager på Sicilia i Taormina. Den verdenskjente tenoren, Andrea Bocelli, holder konsert i Teatro Antico di Taormina. Det antikke amfiteateret er en populær turistattraksjon i Taormina, med nydelig utsikt over Det Joniske Hav og Etna. Andrea Bocelli vil holde en stemningsfull kveldskonsert i det historiske teateret.
I vår reise har vi inkludert et godt hotell med kort gangavstand til sentrum av Taormina og med flott utsikt.

• Nyt vakre toner fra Andrea Bocelli i Taorminas amfiteater
• Godt og sentralt hotell i Taormina
• Utflukt til severdigheter i området


Taromina
Taormina ligger på en høyde på fjellet Monte Tauro. Nedenfor byen ligger to bukter, hvor det syder av liv om sommeren, og på sørsiden ligger Etna – Europas høyeste, aktive vulkan. Siden det første hotellet åpnet i 1874, har Taormina blitt et meget populært turiststed, hvor besøkende kan rusle rundt blant torg, renessansepalasser og markedsboder. Langs hovedgaten Corso Umberto ligger det motebutikker, isbarer og kunstgallerier, og på torget Piazza IX Aprile kan man nyte panoramautsikten over havet, besøke kirken San Guiseppe og nyte en forfriskning på en av de mange uteserveringene. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byens gater er bilfrie og overalt råder det en avslappet atmosfære. Det er flere strender i Taormina-området, som nås via taubaner. Det er strender og mange små viker med både sand og steiner.


Dag 1: Flyreise til Catania, via Stockholm – transport til hotellet i Taormina
Reisen starter på Oslo Lufthavn om formiddagen, hvor vi tar flyet til Catania på Sicilia. Vel fremme tar vi Enjoy Travels buss til hotellet i Taormina. Her blir det innsjekking og kanskje en kveldsforfriskning ute på hotellets terrasse med utsikt over kysten.


Dag 2: Taormina – dagen på egen hånd med muligheter for sol og bad
Etter en hotellfrokost har du hele dagen til egen disposisjon i Taormina. Hotellet ligger i kort gangavstand til sentrum av byen. Ønsker du en avslappende dag i solen, kan du gjøre det ved hotellets basseng, eller du kan ta taubanen ned til stranden. Det er kort vei til taubanen som går mellom Taormina og stranden.


Dag 3: Taormina – kveldskonsert med Andrea Bocelli i Teatro Antico di Taormina
Etter frokost denne dagen har du enda god tid til å oppleve mer av Taormina. Unn deg en god middag om ettermiddagen/kvelden, før vi spaserer til amfiteateret, hvor Andrea Bocelli vil holde en kveldskonsert. Konserten er forventet å starte kl. 21:30, mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise eller av turleder på stedet. Etter konserten spaserer vi tilbake til hotellet.

Italias verdenskjente tenor gjester det populære amfiteateret i Taormina den 30. august 2019. Det er mer enn 20 år siden Bocelli slapp sitt suksessrike album, Romanza, som solgte hele 20 millioner eksemplarer. Den 26. oktober 2018 slapp Bocelli sitt nye album, Sì, med helt nye sanger. En av sangene kan du høre her: ‘If Only’: https://decca.lnk.to/BocelliIfOnly


Dag 4: Taormina – returreise til Oslo Lufthavn
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og setter bagasjen i hotellets bagasjerom. Deretter blir vi hentet av vår buss som kjører oss til Letojanni, en sjarmerende fiskelandsby som dateres langt tilbake i tid. Deretter fortsetter vi til Savoca, en meget flott by i høyden, kjent fra filmen Il Padrino. Dagens lunsj skal vi spise i Castelmola, en landsby som ligger ovenfor Taormina. Herfra har man fantastisk utsikt over kysten og Etna. Vi spiser en typisk Siciliansk lunsj på en lokal bar i Castelmola, før vi returnerer til hotellet for å hente bagasjen. Deretter kjører vi til flyplassen for direktefly tilbake til Oslo Lufthavn om kvelden.Grand Hotel Miramare
Fra Grand Hotel Miramare er det en kort spasertur til sentrum av Taormina, og fra hotellet er det panoramautsikt over det Joniske hav og Isola Bella-bukten.
Hotellbygningen ble oppført i 1922, og omgjort til hotell allerede i 1926. Gjennom årene har hotellet gjennomgått ulike restaureringer, slik at det i dag tilbyr komfortabel ferieidyll for sine gjester.
Fra Grand Hotel Miramare er det ca. 3-minutters spasertur til taubanen som går mellom stranden og Taormina. Hotellet ligger i en frodig hage, og har basseng og tennisbaner. Gratis WiFi er tilgjengelig i alle områder.
Det greske teateret ligger omtrent 10-minutters gange fra hotellet og til Corso Umberto, hovedgaten i Taormina, er det omkring 400 meter.
NB: Det er trapper på området, for å komme til og fra resepsjonen, bassenget og hagen. På forespørsel har hotellet minivanservice. I selve hotellbygningen er det heis mellom lobbyen og hotellrommene.

Hotellets 68 rom er utstyrt med:
- Minibar
- Telefon
- Hårføner
- WiFi tilgang
- Satellitt TV
- Safe
Rommene Enjoy Travel disponerer har vindu og havutsikt (ingen uteplass).

 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn – Catania, via Stockholm (Norwegian)
•    Lunsj på Arlanda Lufthavn
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Lett servering ved ankomst Sicilia
•    Tre netter på Grand Hotel Miramare inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Hotellskatter
•    Billett til Andrea Bocellis konsert i Teatro Antico di Taormina 30. august
•    Halvdagsutflukt til Letojanni, Savoca og Castelmola
•    Lunsj i Castelmola, 31. august
•    Reiseleder fra Enjoy Travel
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise direkte Catania - Oslo Lufthavn (Norwegian)


 

Mot tillegg:
•    Standard enkeltrom: fra kr. 2095,-.
•    Reise- og avbestillingsforsikring.
•    Måltider og drikke til måltider som ikke er spesifisert i programmet
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Flytider:
28. august Oslo Lufthavn – Catania, via Stockholm 11:40 - 12:40 / 17:10 – 20:45
31. august Catania - Oslo Lufthavn 19:40 - 23:20

NB! Dersom Andrea Bocelli-konserten mot formodning skulle bli kansellert, så refunderes kun selve konsertbilletten.

Teatro Greco Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Taormina_Pixabay
Grand Hotel Miramare, Taormina
Grand Hotel Miramare_pool, Taormina
Grand Hotel Miramare_pool, Taormina
Grand Hotel Miramare, Taormina
Grand Hotel Miramare, Taormina
Grand Hotel Miramare_rom, Taormina
Grand Hotel Miramare_bad, Taormina