19/8: Andrea Bocelli og Tallinn

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Tallinn
 • Gyldig fra
  19-08-2019
 • Gyldig til
  21-08-2019
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 8.495,-
Estlands vakre hovedstad Tallinn blir vertskap for en uforglemmelig konsert med Andrea Bocelli! Vi bor på et meget godt hotell i nærheten av den gamle bydelen av Tallinn.

Tallinn er hovedstad i Estland og en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer. Gamlebyen - Vanalinn, kom med på UNESCOs verdensarvliste i 1997 og var europeisk kulturhovedstad i 2011. Tallinn fremstår som en svært vakker og attraktiv hovedstad. Spesielt vakker er den gamle bydelen, hvor bygninger er tatt godt vare på. Når du rusler rundt i de spennende gatene går tiden fort, og det er et yrende liv. Naturlig nok finnes det utallige severdigheter og det mangler heller ikke på gode restauranter.

Gjennom tidene har flere land gjort beslag på Estland. Danskene tok makten i 1219, men valgte å selge landet til tyskerne i 1346. Så kom svenskene i 1561 (Livlandskrigen), som holdt på landet i ca. 150 år. Russerne tok over i 1710 etter den store nordiske krigen. Estland ble frigjort fra russerne i 1918 og frem til den sovjetiske okkupasjonen under den andre verdenskrig. I 1991 fikk endelig Estland sin selvstendighet tilbake og Tallinn ble hovedstad igjen.

I løpet av disse dagene opplever vi byen med en guidet byvandring og i tillegg er det inkludert en konsert med Andrea Bocelli i Tallinna Lauluväljak – Tallinn Song Festival Grounds. Vi bor godt på Palace Hotel, som har komfortable rom, en god restaurant og velværeavdeling.

19. august: Oslo Lufthavn - Tallinn
Reisen starter på Oslo Lufthavn mandag formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Tallinn, der avgangstiden er satt til kl. 10:35. Vel fremme i Tallinn tar vi Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Hotel Palace. Det flotte hotellet ligger sentralt i sentrum og er et perfekt utgangspunkt for noen dager i den sjarmerende byen. Hotellet er et fire-stjerners hotell, med boblebad, sauna, dampbad og treningsrom.
Etter å ha satt fra oss bagasjen spiser vi lunsj, før vi møter vår lokale guide (skandinavisktalende), for en byvandring til fots i gamlebyen.
Kvelden er på egen hånd i Tallinn.

20. august: Konsert med Andrea Bocelli
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon i Tallinn.
Benytt anledningen til å oppleve mer av Tallinn med gårdagens byvandring friskt i minne.

Andrea Bocelli - "live" i Tallinn
Italias verdenskjente tenor gjester Tallinn den 20. august 2019. Det er mer enn 20 år siden Bocelli slapp sitt suksessrike album, Romanza, som solgte hele 20 millioner eksemplarer. Den 26. oktober 2018 slapp Bocelli sitt nye album, Sì, med helt nye sanger. En av sangene kan du høre her: ‘If Only’: https://decca.lnk.to/BocelliIfOnly
Tallinn Song Festival Grounds er et stort og flott utendørs område, hvor mange musikkarrangement finner sted. Hvert femte år holdes Estlands sang- og dansefestival her, med tusenvis av underholdere og enda flere tilskuere. I tillegg til å være en arena, er det også en park hvor mange møtes for piknik, aktiviteter med mer. Når Andrea Bocelli kommer til byen, vil mange tilhengere være tilstede og nyte stemmeprakten til verdensstjernen. Parken ligger ca. 4 km fra sentrum, og Enjoy Travel sørger for busstransport til og fra konserten.

Enjoy Travel har to billettkategorier (sitteplasser utendørs), hvor de rimeligste befinner seg i arenaens sektor C18 og seterad 1-2. De noe dyrere billettene (pristillegg kr. 195,- per billett) er i arenaens sektor B19, rad 5-6 (god plassering på arenaens høyre side). Uansett plassering er det forventet meget høy kvalitet på de tekniske løsningene, da Bocellis krav er ekstraordinære. Ifølge Raul Jürgenson, representant for Eventech OÜ, har italieneren de mest krevende kravene til lydteknikk av alle artister som turnerer i Europa. Høyere krav sikrer en hyggelig og tilfredsstillende konsert.
PS! Konserten starter kl. 16:00, med varighet i ca. 2 timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

21. august: Returreise
Etter frokost denne morgenen, har du fortsatt god tid til å oppleve mer av Tallinn.
Om kvelden gjør vi oss klare for hjemreise. Forventet flyavgang er kl. 22:55 (lokal tid), med ankomst Oslo Lufthavn kl. 23:25.
 

Hotel Palace
Hotel Palace ligger sentralt i Tallinn, og ble opprinnelig bygget i 1937. De moderne og elegante rommene har møbler i lune farger, TV, nettbrett, luftkondisjonering, safe, minibar, vannkoker og skrivebord. Badene er lyse med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler. Du tilbys gratis Wi-Fi overalt og hotellpersonalet er tilgjengelig hele døgnet. Du kan benytte deg av treningsstudioet, det lille bassenget, boblebadet, dampbadet eller badstuen, som ligger i underetasjen, mot en ekstra kostnad. I restauranten serveres lokale og internasjonale retter, og hver morgen inngår frokostbuffé. Det er også et bakeri i hotellbygningen, som selger velduftende bakverk mandag – fredag.
I 2018 ble hotellet vinner av topp 10 hotell i Estland – kåret av Tripadvisor Traveler’s Awards. Tallinns gamleby, kjøpesentre og kulturelle severdigheter ligger rett i nærheten.

Andrea Bocelli  - Por ti volare:
https://www.youtube.com/watch?v=uTlPPqPodiA
 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Tallinn (Norwegian)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Lunsj ved ankomst Tallinn
•    Byvandring i Tallinn etter ankomst dag 1, med lokal guide (skandinavisktalende)
•    To  netter på Hotel Palace inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Hotelskatter og "city tax"
•    Billett til Andrea Bocellis konsert i Tallinn Song Festival Grounds 20. august
•    Transport til arenaen, og tilbake etter konserten
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise Tallinn - Oslo Lufthavn (Norwegian)


Mot tillegg:
•    Standard enkeltrom: fra kr. 1495,-.
•    Billettkategori B19: kr. 195,- per person.
•    Reise- og avbestillingsforsikring.
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Flytider:
19. august Oslo Lufthavn - Tallinn 10:35 - 13:05
21. august Tallinn - Oslo Lufthavn 22:55 - 23:25

Andrea Bocelli
Tallinn_Pixabay
Tallinn
Tallinn_Pixabay
Tallinn_Pixabay
Tallinn_Pixabay
Alexander Nevsky katedralen. Foto: Ain Avik
Hotel Palace Tallinn fasade
Hotel Palace hotellrom
Hotel Palace velværeavdeling