1/6: Bon Jovi - konsert i Tallinn

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Tallinn
 • Gyldig fra
  01-06-2019
 • Gyldig til
  03-06-2019
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 8.695,-
Estlands vakre hovedstad Tallinn blir vertskap for en uforglemmelig konsert med det legendariske rockebandet Bon Jovi! Vi bor på et meget godt Radisson-hotell i Tallinn, kun 500 meter fra den gamle bydelen.


• De beste billetter til konsert - "Golden Circle"
• 5 stjerners hotell sentralt i Tallinn
• Gode flytider direkte tur-retur OsloTallinn er hovedstad i Estland og en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer. Gamlebyen - Vanalinn, kom med på UNESCOs verdensarvliste i 1997 og var europeisk kulturhovedstad i 2011. Tallinn fremstår som en svært vakker og attraktiv hovedstad. Spesielt vakker er den gamle bydelen, hvor bygninger er tatt godt vare på. Når du rusler rundt i de spennende gatene går tiden fort, og det er et yrende liv. Naturlig nok finnes det utallige severdigheter og det mangler heller ikke på gode restauranter.

Gjennom tidene har flere land gjort beslag på Estland. Danskene tok makten i 1219, men valgte å selge landet til tyskerne i 1346. Så kom svenskene i 1561 (Livlandskrigen), som holdt på landet i ca. 150 år. Russerne tok over i 1710 etter den store nordiske krigen. Estland ble frigjort fra russerne i 1918 og frem til den sovjetiske okkupasjonen under den andre verdenskrig. I 1991 fikk endelig Estland sin selvstendighet tilbake og Tallinn ble hovedstad igjen.

I løpet av disse dagene kan du oppleve den trivelige byen, unne deg en SPA-behandling og i tillegg er det inkludert en konsert med Bon Jovi i Tallinna Lauluväljak – Tallinn Song Festival Grounds. Vi bor svært godt på Radisson Blu Sky Hotel, som har komfortable rom, sky-bar med nydelig utsikt over gamlebyens tårn og spir, samt Østersjøen og ikke minst, et flott SPA.

1. juni: Oslo Lufthavn - Tallinn
Reisen starter på Oslo Lufthavn lørdag morgen. Norwegian flyr oss direkte til Tallinn, der avgangstiden er satt til kl. 08:15. Vel fremme i Tallinn tar vi Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Hotel Radisson Blu Sky. 5-stjerners hotellet ligger i kort gangavstand til Tallinns gamleby og er et perfekt utgangspunkt for noen dager i den sjarmerende byen. Hotellets populære sky-bar i 25. etasje har nydelig utsikt over byen og serverer både mat og forfriskninger.
Etter å ha satt fra oss bagasjen og sjekket inn, er det bare å vandre ut i gamlebyen for å ta inn atmosfæren i UNESCO-byen, og ønsker du et måltid er det mange gode serveringssteder å velge mellom. Ettermiddagen og kvelden er på egen hånd i Tallinn.

2. juni: Konsert med Bon Jovi
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon i Tallinn.
Benytt anledningen til å oppleve mer av Tallinn eller unn deg en behandling i hotellets Spa-avdeling.

Bon Jovi - "live" i Tallinn
I 2019 er det kjente rockebandet på sin første turne på 6 år. Turneen har samme navn som bandets siste album, «This House is not for sale», og bandet gjester Tallinn den 2. juni 2019. Konserten vil finne sted utendørs på Tallinn Song Festival Grounds - et stort og flott utendørs område, hvor mange musikkarrangement finner sted. I tillegg til å være en arena, er det også en park hvor mange møtes for piknik, aktiviteter med mer. Når Bon Jovi kommer til byen, vil mange tilhengere være tilstede og rocke med det verdenskjente bandet. Parken ligger ca. 4 km fra sentrum.

Enjoy Travel har sikret seg billetter i Golden Circle (ståplasser), like foran scenen, så her har du et utmerket utgangspunkt for å virkelig oppleve Bon Jovi på nært hold. Bandet har omkring 95 låter å velge fra når de entrer scenen, men klassikere som “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine”, “Keep the Faith” og “Livin’ On A Prayer" er forventet å være på spillelisten.
PS! Konserten er forventet å starte kl. 18:45, dørene åpner ca. kl. 16:00. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

Bon Jovis fantastiske karriere strekker seg over mer enn tre tiår, og har siden starten i 1983, fortjent sin plass blant verdens storheter innenfor rock. Med over 130 millioner album solgt verden over, en omfattende katalog med hits, og mer enn 2800 konserter utført i 50 land, for mer enn 35 millioner fans, er Bon Jovi det ultimate rock and roll-bandet. I april 2018, etter en offentlig meningsmåling og over 1 million stemmer fra fans, ble Bon Jovi innledet i Rock and Roll Hall of Fame.
Bandet: Bon Jovi originaler som David Bryan, Tico Torres samt Jon Bon Jovi, bassist Hugh McDonald, medprodusent og låtskriver John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley, og gitarist Phil X, som kom med i bandet i 2013.

3. juni: Returreise
Etter frokost denne morgenen, gjør vi oss klare for hjemreise. Forventet flyavgang er kl. 13:35 (lokal tid), med ankomst Oslo Lufthavn kl. 14:05.
 

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn
Fra Radisson Blu Sky Hotel i Tallinn, har du fantastisk utsikt over gamlebyens tårn og spir, samt Østersjøen. Hotellets sky-bar i 25. etasje er et populært samlingssted, til og med den finske saunaen har vindu med utsikt over byen. Gamlebyen er kun 500 meter fra hotellet, og etter en dag gjennom de brosteinsbelagte gatene kan du skjemme deg bort i hotellets Spa-avdeling. De lyse og moderne rommene er generøse med nesten 30 m2, luftkondisjonering, kaffe/tekoker, minibar, TV, safe og gratis Wi-Fi. Bad med dusj, hårføner og toalettartikler.
Hver morgen serveres en bugnende frokostbuffé i restauranten Seasons. Restauranten er også tilgjengelig for middagsreservasjoner og spesialiserer seg på internasjonale retter.


Se noen av Bon Jovis verk her:

https://youtu.be/_Ri2KEiXlNk

https://www.youtube.com/watch?v=mF0xr3BUpNo

https://www.youtube.com/watch?v=HC3GlU9FjVQ
 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Tallinn (Norwegian)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    To netter på Radisson Blu Sky Hotel inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Fri tilgang til treningsrom og gratis Wi-Fi
•    Hotellskatter og "city tax"
•    Billett (Golden Circle) til Bon Jovis konsert i Tallinn Song Festival Grounds 2. juni
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise Tallinn - Oslo Lufthavn (Norwegian)


Mot tillegg:
•    Standard enkeltrom: på forespørsel
•    Reise- og avbestillingsforsikring.
Begrenset antall plasser.

Flytider (lokale tider i Tallinn og Oslo):
1. juni Oslo Lufthavn - Tallinn 08:15 - 10:45
3. juni Tallinn - Oslo Lufthavn 13:35 - 14:05

Bon Jovi
Tallinn_Pixabay
Tallinn
Tallinn_Pixabay
Tallinn_Pixabay
Tallinn_Pixabay
Alexander Nevsky katedralen. Foto: Ain Avik
Radisson Blu Sky Hotel Tallinn_fasade
Radisson Blu Sky Hotel Tallinn_Lounge 24
Radisson Blu Sky Hotel Tallinn_hotellrom
Radisson Blu Sky Hotel Tallinn_Lobby Bar
Bon Jovi