11/12: Smokie-konsert og julemarked i Riga

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Riga
 • Gyldig fra
  11-12-2018
 • Gyldig til
  13-12-2018
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 5.995,-
Musikkopplevelse og julemarked i UNESCO-byen Riga.

Det er nå få plasser igjen på denne reisen!

Latvias hovedstad er en spennende storby og kalles ofte for Baltikums Paris. De utsmykkede fasadene gir Riga et særegent, vakkert preg; det finnes faktisk flere Jugendstil-bygninger her enn i Wien og Paris til sammen! Byen har da også fått sin fortjente plass på UNESCOs liste over verdens mest bevaringsverdige steder. Et hyggelig prisnivå på mat og "shopping", tiltrekker seg mange besøkende, og her er det lett å komme i julestemning.

Smokie og symphoni orkester
Den 12. desember gjester det legendariske pop-rock bandet, Smokie, Riga. De opptrer sammen med et symphoniorkester denne kvelden. Smokie ble startet i 1965, men fikk først sitt store gjennombrudd på 70-tallet. Da herjet de pop-listene og var spesielt godt likt i Norge. Gjennom karrieren har bandet solgt millioner av plater verden over og solgt til en imponerende samling av sølv, gull og platina.


Dag 1: Oslo Lufthavn - Riga International Airport
Reisen starter på Oslo Lufthavn tirsdag formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Riga, der forventet avgangstid er satt til kl. 11:20. Vel fremme i Riga blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Wellton Centrum Hotel & Spa. Fire-stjerners hotellet er svært populært og har gode fasiliteter og med sin sentrale beliggenhet gir dette et godt utgangspunkt for å oppleve byen. 
Etter innsjekking har du litt tid på egen hånd, før vi møtes for en tre-retters middag i hotellets restaurant om kvelden.


Dag 2: Byrundtur, julemarked og konsert
Etter frokost denne formiddagen gjør vi en flott byvandring til fots. Gamlebyens skatter skal oppleves og deretter kan du se deg om blant julemarkedets boder. Det sies at tradisjonen med å pynte juletreet startet i Riga. Julemarkedet i Riga er populært med dets trivelige atmosfære, flott håndverk og lokal mat, samt lokalbefolkningens imøte-kommenhet. 
Om kvelden samles vi for en storslått musikalsk opplevelse.

Smokie og symphoni orkester
Dørene åpner klokken 19:00, med konsertstart klokken 20:00. Det inngår busstransport til og fra Riga Arena. Selve konserten varer i ca. to timer. Gode sitteplasser i sektor 103.

Smokie - Living next door to Alice
https://www.youtube.com/watch?v=-UefvGZ6-vQ

 

Dag 3: Riga - Oslo Lufthavn
Etter en god frokost og en siste shoppingrunde gjør vi oss klare for hjemreise. Forventet flyavgang er kl. 14:20 lokal tid, med ankomst Oslo Lufthavn kl. 14:55. Takk for følget.

PS! Ønsker du å benytte hele dag 3 i Riga, kan vi tilby deg å reise hjem med kveldsflyet for et tillegg på kr. 395,- per person.
Flytider på dette alternativet er: Riga - Oslo 21:50 - 22:25.

 

Wellton Centrum Hotel & Spa
Wellton Centrum Hotel & Spa ligger flott til i Rigas gamle bydel. 4-stjernershotellet har meget gode kvalitetstall og spesielt bra er beliggenheten. Hotellet tilbyr moderne rom med wifi, frokostbuffet, og egen Spa avdeling (mot en liten avgift) med blant annet basseng, sauna og jacuzzi.
Rommene er elegant innredet, med flatskjerm-TV med kabelkanaler, minibar, te- og kaffekoker samt safe. Badene har hårføner og gratis badeprodukter.
På Wellton Centrum Hotel & Spa har du tilgang til et velværesenter mot en ekstra avgift, med blant annet massasje, 2 badstuer (tyrkisk og vanlig) samt boblebad. Her finnes også et innendørsbasseng som er over 8 meter langt, og som er det eneste bassenget i Riga gamleby.
Hotellet har også egen restaurant, Melnā Bite, som tilbyr latviske spesialiteter.
 

Følgende er inkludert i reisens pris:

•    Flyreise Oslo Lufthavn - Riga International Airport (11:20 - 13:50)
•    Bussreise til hotellet og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    To netter på Wellton Centrum Riga Hotel & Spa inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Byvandring i UNESCO-byen Riga (dag 1)
•    Tre-retters middag (dag 1, eksl. drikke) 
•    Busstransport til og fra Riga Arena – konsert (dag 2)
•    Gode billetter til konsert med Smokie (dag 2)
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Riga International Airport - Oslo Lufthavn (14:20 - 14:55.)


Tillegg for enkeltrom: fra kr. 695,-
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

 

Smokie
Wellton Central Hotel Riga & Spa
Restaurant
Basseng
Dobbeltrom
Julemarked i Riga
Rigas gamleby i vinterdrakt, foto: Ģirts Raģelis
Julemarked i Riga. Foto: Ģirts Raģelis
Julemarked i Riga
Julemarked i Riga gamleby
Julemarked i Riga gamleby
Julemarked i Riga gamleby