24/3 - Svalbard i beste vintertid

Svalbard (Longyear), 4 dager
Fra 13.495,-

10/3 - Svalbard i beste vintertid

Svalbard (Longyear), 4 dager
Fra 13.495,-

Om Enjoy Travel AS

Enjoy Travel tilbyr skreddersydde reiser i inn- og utland.
Blant våre reisemål finner du eksotiske Svalbard, flere spennende steder i Europa og ikke minst, vårt eget langstrakte og vakre land. Vår visjon er å tilby innholdsrike reiser med varierte og minnerike opplevelser.

Enjoy Travel vil også kunne tilby gruppereiser (minimum 10 personer) for bedrifter/grupper til våre reisemål.

Ole Holmestrand er en stødig kar fra Nordfjord. Selv om dialekten til tider kan virke avslepet, har han beholdt det trygge og staute gemyttet folk fra kysten ofte utstråler.
Ole begynte i reiselivsbransjen i 1993, da som reiseleder for Saga Solreiser. Etter en periode i utlandet flyttet han hjem til Norge og fortsatte som ansvarlig for Saga Solreisers reisebyråer. Her tråklet han landet vårt på kryss og tvers i 17 år og bandt gode kontakter. Han gikk over til Solia i 2007, hvor han fortsatte å holde kontakten med reisebyråene i vårt ganske land. Som Solias Salgssjef utviklet han selskapets gruppereiser, samt spesial- og rundreiser, sammen med Marit Vinne Iversen. Oles lange bakgrunn fra reiselivsbransjen og hans gode evne til å skreddersy reiser, vil bidra til selskapets videre utvikling. Høyt på Oles liste over reisemål det er verdt å besøke står Vestlandskysten, Lofoten og Svalbard.

Marit Vinne Iversen er oppvokst på Levanger i Nord-Trøndelag. Etter videregående reiste hun til Andalusia i Spania og studerte reiseliv og spansk. Hun fortsatte utenlandskarieren som reiseleder for Star Tour i nærmere 3 år. Deretter flyttet hun til Oslo og begynte for en turoperatør med skreddersøm av reiser til Afrika. Marit begynte hos Solia samtidig med Ole og ble der i nesten 9 år. Hos Solia var hun innom flere felt som salg, kundeservice, prissetting, teamleder, produksjon m.m. Marit er nå klar for å skreddersy spesialreiser hos Enjoy Travel og vil vise reisende det vakre landet vi bor i, samt hvor mye spennende som finnes utenfor våre landegrenser. Noen av Marits favorittreisemål er Nord-Norge, Kenya og Svalbard, og hennes hjerte banker alltid sterkt for Spania.Enjoy Travel er medlem av og stiller garanti til Reisegarantifondet (RGF).


Salgssjef/Sales Manager
Produktansvarlig/Product Manager