4/5: Krakow og konsert med Sir Elton John

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Krakow
 • Gyldig fra
  04-05-2019
 • Gyldig til
  06-05-2019
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 8.295,-
Opplev Sir Elton John på sin avskjedsturné i vakre Krakow!
Krakow er en by med lang historie, og daterer tilbake til det syvende århundre. Byen er en av Polens vakreste, og i motsetning til mange polske byer, ble ikke Krakow ødelagt under siste verdenskrig. Her kan man beundre monumenter av ulike arkitektoniske stilarter; fra gotisk, gjennom renessansen og barokken, til klassisismen. Det historiske sentrum i Krakow har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1978, noe som sier mye om både kvaliteten, skjønnheten og historien til byen. De fleste severdighetene ligger i gangavstand til hverandre, noe som gjør det enkelt å oppleve byen til fots.
I løpet av denne helgen opplever vi byen med en guidet byvandring og i tillegg er det inkludert en kveldskonsert med Elton John i Tauron Arena Krakow, som er en del av verdensstjernens avskjedsturné.


Dag 1: Oslo Lufthavn – Krakow. Tauron Arena Krakow – kveldskonsert med Elton John
Reisen starter på Oslo Lufthavn lørdag morgen. Norwegian flyr oss direkte til Krakow, der forventet avgangstid er satt til kl. 07:40. Vel fremme i Krakow blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Hotel Mercure Stare Miasto. Hotellet er fire-stjerners med gode fasiliteter og sentral beliggenhet, noe som gir et godt utgangspunkt for å oppleve byen.
Etter å ha satt fra oss bagasjen, spiser vi lunsj, før vi møter den lokale guiden for en byvandring. Vi følger den royale ruten, som går langs vakre gater i Krakow. Vi ser blant annet Slowacki Teater, ett av de eldste universitet i Europa - Jagiellonian Universitet, den flotte markedsplassen, St. Mary's Basilica og Wawel-høyden.

Om ettermiddagen blir vi hentet utenfor hotellet og kjørt til Tauron Arena, for konsert med Elton John.
Konserten er en del av Elton Johns avskjedsturné «Farewell Yellow Brick Road», der artisten vil by på kjente og kjære låter fra hele hans 50-årige karriere. Elton John er uten tvil en av de største og mest suksessrike artistene gjennom tidene. Mer enn 250 millioner solgte plater og singler taler for suksess. Uforglemmelige låter som “Your Song“, “Don’t let the Sun go Down on Me”, “Candle in the Wind“ og “Rocket Man“ har satt spor. Sir Elton John har også gjort seg bemerket for sine bidrag til kjente musikaler som “Billy Elliott“, “The Lion King“ og “Aida“.

Tauron Arena er en moderne, innendørs flerbrukshall i Krakow. Arenaen åpnet i 2014 og er en av Polens største. Når Elton John kommer til byen på sin avskjedsturne, vil mange tilhengere være tilstede og nyte de mange og kjente låtene til verdensstjernen. Arenaen ligger ca. 4 km fra hotellet, Enjoy Travel sørger for buss til og fra konserten.

Enjoy Travels billetter er i arenaens sektor C12.
PS! Konserten starter kl. 18:00, med varighet ca. 2 timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

Dag 2: Dagen på egen hånd i Krakow
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon i Krakow.

Dag 3: Krakow – Oslo
Denne dagen har du fortsatt god tid til å oppleve mer av Krakow, da flyet tilbake til Oslo går om kvelden. Forventet flyavgang er kl. 21:20, med ankomst Oslo Lufthavn kl. 23:25.
 

Mercure Krakow Stare Miasto
Mercure Krakow Stare Miasto er et godt 4* hotell, som ligger i kort gangavstand fra gamlebyen. Like ved hotellet ligger Galeria Krakowska kjøpesenter, og Florianporten er 500 meter unna.
Rommene er komfortable med luftkondisjonering, TV, telefon, safe, minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Moderne bad med dusj/badekar og hårføner. Hotellrestauranten The Winestone serverer delikate måltider hvor du kan slappe av etter en dag i byens spennende gater. Hotellet tilbyr WiFi både i fellesarealene og på rommene, og har et eget treningsrom. Resepsjonen er døgnåpen.
 
Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Krakow (Norwegian)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Byvandring i Krakow etter ankomst dag 1, med lokal guide
•    Lunsj på hotellet ankomstdagen
•    To netter på Mercure Krakow Stare Miasto, inkludert frokost (dei i dobbeltrom)
•    Billett til Elton Johns konsert i Tauron Arena Krakow 4. mai (sitteplasser)
•    Busstransport til arenaen, og tilbake etter konserten
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise Krakow - Oslo Lufthavn (Norwegian)

Tillegg for enkeltrom: fra kr. 1295,-
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

 
Sir Elton John