24/7 - Pisa, Toscana og Andrea Bocelli

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Pisa
 • Gyldig fra
  24-07-2019
 • Gyldig til
  26-07-2019
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.495,-
Opplev fantastiske Andrea Bocelli i hans hjemby i Italia
Bli med på sommerens store høydepunkt! Italias store sønn, Andrea Bocelli, holder hvert år konsert i sin hjemby, Lajatico i Toscana. Hit strømmer folk fra nær og fjern for å overvære en stemningsfull konsert med den populære tenoren.
Vår reise tar deg til Pisa, kystbyen Livorno hvor vi bor godt på et elegant 5-stjerners hotell, og naturligvis tar vi turen til Lajatico for den populære konserten.

• Nyt vakre toner fra Andrea Bocelli i hans hjemby
• Det skjeve tårn i Pisa
• 5-stjerners hotell ved havet
• Livorno i Toscana
• Direktefly tur-retur Oslo LufthavnDag 1: Flyreise til Pisa – byen med det skjeve tårn
Lunsj i Pisa

Reisen starter på Oslo Lufthavn om morgenen, hvor vi tar flyet direkte til Pisa. Vel fremme tar vi tog til bussparkeringen ved flyplassen, hvor vi går om bord i bussen som skal ta oss inn til Pisa. Her nyter vi en lunsj, før vi gjør en byvandring i den sjarmerende byen. Vi besøker ett av Europas mest kjente byggverk, det skjeve tårnet i Pisa. Byggingen av tårnet startet allerede i år 1173, men det skulle ta 200 år før byggverket stod ferdig. Det frittstående klokketårnet – til katedralen, er oppført på Campo dei Miracoli, mirakelplassen. Med sin 4 graders helling er det nok et mirakel at marmor-tårnet har klart seg gjennom hundrevis av år. Byggherrens dårlige fundamentering av tårnet viste seg å være et godt trekk. Millioner av turister valfarter til Pisa, mest på grunn av mirakelbygget.
Etter en flott byvandring kjører vi til kystbyen Livorno og sjekker inn på hotellet. Kystbyen Livorno utstråler toskanske tradisjoner og Middelhavets gjestfrihet, og gir gode muligheter for å utforske området og å oppleve Italia. Her er det flott å ta en spasertur langs havpromenaden for å beundre vakre solnedganger og oppleve den italienske stemningen i byen.
Kvelden nytes på egen hånd i Livorno.

Dag 2: Livorno – kveldskonsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio
Frokost på hotellet, middag i Volterra

Etter frokost denne dagen kan du slappe av ved bassenget, unne deg en spa-behandling eller rusle en tur inn til byen. Om ettermiddagen blir vi hentet på hotellet og vi kjører østover mot byen Volterra. Volterra var en av de tolv største byene som tilhørte den etruskiske konføderasjonen. Den sjarmerende byen ligger på en høyde med fin utsikt over de omkringliggende åsene. Volterra er spesielt kjent for sin særegne urbane utforming som minner om sin etruskiske opprinnelse: man kan fortsatt besøke en del av de majestetiske beskyttelsesmurene som ble bygget i 5. til 4. århundre f.Kr. Vi spaserer rundt i byen som tar oss tilbake i tid, opplever den spesielle atmosfæren og spiser middag her før vi reiser mot Lajatico, hvor Andrea Bocelli ble født. Vi ser den lille landsbyen, før vi drar til utendørsarenaen, Teatro del Silenzio, for en stemningsfull kveldskonsert med Bocelli. Etter konserten kjører vi tilbake til hotellet i Livorno.

Dag 3: Livorno – returreise til Oslo Lufthavn
Frokost på hotellet

Denne dagen er det fortsatt godt med tid til å nyte fasilitetene på det flotte Grand Hotel Palazzo eller i byen, da flyet tilbake til Oslo går først om kvelden. Tidlig kveld blir vi hentet på hotellet for transport til flyplassen, innsjekking og flyreise til Oslo Lufthavn.


Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel
Grand Hotel Palazzo***** tilbyr elegante rom i et rolig og komfortabelt miljø. Her er det kort vei til havet, den flotte havpromenaden og Terraza Mascagni – et sjarmerende og populært møtested i byen. Den mektige hotellfasaden inviterer deg inn for å beundre hotellets vakre interiør. Fra hotellets takterrasse har du flott utsikt over Livorno og havet, og her kan du nyte et avkjølende bad i bassenget eller en forfriskning i hotellbaren. Hotellets spa-avdeling tilbyr behagelige behandlinger og både massasjebasseng og innendørs basseng, i tillegg til sauna. Hotellets lekre lobby og komfortable rom gir deg en opplevelse av luksus og her er det bare å lene seg tilbake og nyte noen late dager.
Alle rommene har elegant innredning med moderne møbler, klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, safe, gratis WiFi og eget bad med hårføner.
Hver morgen kan du forsyne deg av den rikholdige frokostbufféen i spisesalen i 1. etasje. Restauranten i toppetasjen serverer tradisjonell italiensk mat samt god vin. Hotellresepsjonen er åpen døgnet rundt og hotellet er røykfritt.

 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•         Flyreise Oslo Lufthavn – Pisa Lufthavn (direktefly)
•         Byvandring og lunsj i Pisa
•         To netter på Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel inkludert frokost
•         Byvandring og middag i Volterra
•         Konsertbillett til Andrea Bocellis konsert i Lajatico
•         Alle bussarrangement i henhold til program
•         Turleder fra Enjoy Travel, og lokale guider i Italia
•         Flyreise Pisa Lufthavn - Oslo Lufthavn (direktefly)

 

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): fra kr. 1995,-.

Flytider:
24. juli: Oslo Lufthavn - Pisa 09:25 - 12:15
26. juli: Pisa - Oslo Lufthavn 20:35 - 23:30


NB! Dersom Andrea Bocelli-konserten mot formodning skulle bli kansellert, så refunderes kun selve konsertbilletten.

Det skjeve tårn i Pisa
Piazza del Duomo, Pisa
Pisa
Volterra
Lajatico
Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel
Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel
Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel
Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel
Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel