23/7 - Pisa, Toscana og Andrea Bocelli

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Pisa
 • Gyldig fra
  23-07-2020
 • Gyldig til
  26-07-2020
 • Varighet
  4 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 14.995,-
Årets mest populære Andrea Bocelli konsert, i hans egen landsby Lajatico Toscana.
Bli med på sommerens store høydepunkt! Andrea Bocelli, holder hvert år konsert i sin hjemby, Lajatico i Toscana. Hit strømmer folk fra nær og fjern for å overvære en stemningsfull konsert med den populære tenoren. Vår reise tar deg til Pisa, hvor vi bor godt og sentralt, og naturligvis tar vi turen til Lajatico for den populære konserten.

• Nyt vakre toner fra Andrea Bocelli i hans hjemby
• Det skjeve tårn i Pisa
• Godt hotell i Pisa
• Volterra
• Cinque Terre - heldagsutflukt mot tillegg
• Direktefly tur-retur Oslo Lufthavn
Dag 1: Flyreise til Pisa – byen med det skjeve tårn
Middag i Pisa

Reisen starter på Oslo Lufthavn på ettermiddagen, hvor vi tar flyet direkte til Pisa. Vel fremme tar vi tog til bussparkeringen ved flyplassen, hvor vi går om bord i bussen som skal ta oss inn til Pisa. Vi sjekker inn på hotellet og spiser felles middag. 

Pisa har ett av Europas mest kjente byggverk, det skjeve tårnet i Pisa. Byggingen av tårnet startet allerede i år 1173, men det skulle ta 200 år før byggverket stod ferdig. Det frittstående klokketårnet – til katedralen, er oppført på Campo dei Miracoli, mirakelplassen. Med sin 4 graders helling er det nok et mirakel at marmor-tårnet har klart seg gjennom hundrevis av år. Byggherrens dårlige fundamentering av tårnet viste seg å være et godt trekk. Millioner av turister valfarter til Pisa, mest på grunn av mirakelbygget.


Dag 2: Pisa – kveldskonsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio
Frokost på hotellet, middag i Volterra

Etter frokost denne dagen kan du slappe av ved bassenget eller rusle en tur rundt i byen. Om ettermiddagen blir vi hentet på hotellet og vi kjører mot byen Volterra. Volterra var en av de tolv største byene som tilhørte den etruskiske konføderasjonen. Den sjarmerende byen ligger på en høyde med fin utsikt over de omkringliggende åsene. Volterra er spesielt kjent for sin særegne urbane utforming som minner om sin etruskiske opprinnelse: man kan fortsatt besøke en del av de majestetiske beskyttelsesmurene som ble bygget i 5. til 4. århundre f.Kr. Vi spaserer rundt i byen som tar oss tilbake i tid, opplever den spesielle atmosfæren og spiser middag her før vi reiser mot Lajatico, hvor Andrea Bocelli ble født. Vi ser den lille landsbyen, før vi drar til utendørsarenaen, Teatro del Silenzio, for en stemningsfull kveldskonsert med Bocelli. Etter konserten kjører vi tilbake til hotellet i Pisa.
NB! Det blir noe spasering fra bussen til konsertplassen.

Dag 3: Pisa – heldagsutflukt til Cinque Terre mot tillegg
Frokost på hotellet

Denne dagen kan du tilbringe i Pisa eller bli med på en heldagsutflukt til ett av Italias mest populære turistområder, Cinque Terre.
Cinque Terre, også populært skrevet 5 Terre («de fem land»), er betegnelsen på et meget berglendt, ulendt område i det nordvest for Toscana som består av fem små fiskerlandsbyer beliggende mellom Genova og La Spezia. De fem byene består av landsbyene Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, og Riomaggiore. Hele Cinque Terre-området, det vil si kysten, de fem landsbyene og de omliggende fjellsidene, har status som nasjonalpark, og står på UNESCOs verdensarvliste.

I dette berglendte landskapet har befolkningen gjennom århundrenes løp omsorgsfullt bygget terrasser langs det bratte, forrevne landskapet rett opp på klippene overfor havet. Tilreisende tiltrekkes av den vakre naturen, kulturlandskapet og de pittoreske landsbyene som bekler fjellsidene, og områdets viktigste sjarm er utvilsomt mangelen på synbare moderne trekk. Turstier, tog og båter danner forbindelsen mellom landsbyene, mens de er i liten grad er tilgjengelig med biler fra utsiden. Vi benytter tog, ferje og buss på denne heldagsturen. Tre-retters lunsj inkludert drikke inngår i prisen på kr. 1785,-.

Dag 4: Pisa – dagen på egen hånd i Pisa
Frokost på hotellet

På ettermiddagen blir vi hentet og hjemreisen til Oslo Lufthavn starter. Vi reiser fra hotellet rundt klokken 15:00.

Tower Plaza Hotel Pisa *****
Allegroitalia Pisa Tower Plaza ligger sentralt i Pisa og tilbyr gratis trådløst internett, en takterrasse og et tyrkisk dampbad.
Det moderne hotellet tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet treningsrom, roomservice og et utendørs svømmebasseng.
Allegroitalia Pisa Tower Plaza restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser. Alle rom har klimaanlegg, i tillegg til eget bad, Wi-Fi på rommene og minibar. Om kvelden kan gjester slappe av i hotellets koselige bar. Hotellet ligger bare 15 minutters gange fra Piazza dei Miracoli i Pisa, og gir utsikt over Det skjeve tårnet i det fjerne.Offisielt har hotellet fem stjener. Enjoy Travel vurderer dette til 4+. 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•         Flyreise Oslo Lufthavn – Pisa Lufthavn (direktefly)
•         Buss til hotellet
•         Tre netter på Hotel Tower Plaza inkludert frokost
•         Velkomstmiddag på hotellet inkludert 1/4 vin, øl, mineralvann
•         Byvandring og middag i Volterra
•         Konsertbillett til Andrea Bocellis konsert i Lajatico
•         Alle bussarrangement i henhold til program
•         Turleder fra Enjoy Travel, og lokale guider i Italia
•         Flyreise Pisa Lufthavn - Oslo Lufthavn (direktefly)

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): fra kr. 2495,-.
Tillegg for heldagsutflukt til Cinque Terre inkludert lunsj kr. 1785,- (gjennomføres med min 15 deltakere).

Flytider:
23. juli: Oslo Lufthavn - Pisa 15:40 - 18:25
26. juli: Pisa - Oslo Lufthavn 18:45 - 22:35

NB! Dersom Andrea Bocelli-konserten mot formodning skulle bli kansellert, så refunderes kun selve konsertbilletten.

Det skjeve tårn i Pisa
Piazza del Duomo, Pisa
Tower Plaza dbl rom
Corniglia
Monterosso al Mare
Pisa
Volterra
Lajatico