23/5: Andrea Bocelli - konsert i Helsingfors

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Helsingfors
 • Gyldig fra
  23-05-2019
 • Gyldig til
  26-05-2019
 • Varighet
  4 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 8.995,-
Finlands sjarmerende hovedstad Helsingfors, blir vertskap for en uforglemmelig konsert med Italias store sønn, Andrea Bocelli! Vi bor på et meget godt design-hotell sentralt i Helsingfors.
Denne reisen er nå utsolgt. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å stå på venteliste.

Helsingfors er hovedstaden i Finland og huser rundt 620 000 innbyggere. Den grønne og trivelige byen er både idyllisk og sjarmerende om våren. Det yrer av liv på torg og i gågatene og parkene når vinteren er over. Som en kompakt by, er det lett å utforske severdighetene til fots. Byen ligger ved sjøen og skjærgården består av mer enn 300 øyer – hvorav mange kan nås med ferge fra tidlig morgen til sen kveld.

I løpet av denne langhelgen kan du oppleve den trivelige byen, spise god mat, shoppe og i tillegg er det inkludert en konsert med Andrea Bocelli i Hartwall Arena.
Designhotellet Klaus K Hotel ligger 100 meter fra handlestrøket Esplanaden, og tilbyr gratis tilgang til treningsstudioet og stilfullt innredede rom med luksuriøse senger, TV og gratis Wi-Fi.


23. mai: Oslo Lufthavn - Helsingfors
Reisen starter på Oslo Lufthavn torsdag ettermiddag. Norwegian flyr oss direkte til Helsingfors, der avgangstiden er satt til kl. 15:10. Vel fremme i Helsingfors tar vi Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Hotel Klaus K. 4* hotellet ligger i sentrum av Helsingfors og er et perfekt utgangspunkt for noen dager i den sjarmerende byen.
Etter å ha satt fra oss bagasjen og sjekket inn, er det bare å vandre ut i den finske hovedstaden. Det ligger mange bra restauranter og barer i kort gangavstand fra hotellet.

24. mai: Konsert med Andrea Bocelli
Etter frokost denne formiddagen, møter vi vår lokale guide på hotellet. Guiden vil ta oss med på en byvandring i Helsingfors sentrum, slik at vi får bli bedre kjent med hovedstaden og dens severdigheter. Deretter har du noen timer på egen hånd om ettermiddagen, før vi møtes igjen for å ta oss til arenaen for konserten med Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli - "live" i Helsingfors
Italias verdenskjente tenor gjester Helsingfors den 24. mai 2019. Det er mer enn 20 år siden Bocelli slapp sitt suksessrike album, Romanza, som solgte hele 20 millioner eksemplarer. Den 26. oktober 2018 slapp Bocelli sitt nye album, Sì, med helt nye sanger. En av singlene kan du høre her: ‘If Only’: https://decca.lnk.to/BocelliIfOnly

Hartwall Arena er en innendørs flerbrukshall og blir mye brukt som konsertarena. I 2007 ble Eurovision Song Contest arrangert her og flere ishockey-VM har funnet sted i hallen.
Når Andrea Bocelli kommer til byen, vil mange tilhengere være tilstede og nyte stemmeprakten til verdensstjernen. Arenaen ligger ca. 5 km fra hotellet, og Enjoy Travel sørger for busstransport til og fra konserten.

Enjoy Travel har billetter i arenaens sektor 110, høyre side av arenaen når man står mot scenen (sitteplasser med bra plassering).
PS! Konserten starter kl. 19:30, med varighet i ca. 2 timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

25. mai:
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon i Helsingfors. Benytt anledningen til å oppleve mer av byen, besøke museer, gå på shopping eller lignende.

26. mai: Returreise
Etter frokost denne dagen, har du fortsatt tid til å oppleve mer av Helsingfors, da flyet går først om kvelden. Forventet flyavgang er kl. 19:25 (lokal tid), med ankomst Oslo Lufthavn kl. 19:55.
 

Klaus K Hotel
Klaus K er et designhotell i hjertet av Helsingfors. Her har du kort vei til shopping, museer, gallerier og turistattraksjoner. Hotellets design gjenspeiler et finsk heltedikt, også kalt Finlands nasjonalepos, Kalevala, og her og der finner du små detaljer som leder deg inn i finsk folklore og mytologi. Rommene er moderne og urbane, med komfortable senger, TV, minibar, gratis Wi-Fi, morgenkåper og tøfler. På badet finner du hårføner og toalettartikler.
Ønsker du å ta en treningsøkt i løpet av oppholdet, har hotellets treningsrom døgnåpent med flere apparater. I frokostrestauranten kan du hver morgen nyte en bugnende frokostbuffé av lokale og organiske produkter. Hotellets italienske restaurant oser av Toscana og baserer menyen på elementer fra det italienske kjøkken som olivenolje, urter, tomater og toskanske oster med mer.

Andrea Bocelli  - Por ti volare:
https://www.youtube.com/watch?v=uTlPPqPodiA
 

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Helsingfors (Norwegian)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Tre netter på Klaus K Hotel inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Fri tilgang til treningsrom og gratis Wi-Fi
•    Hotelskatter og "city tax"
•    Billett til Andrea Bocellis konsert i Helsingfors 24. mai
•    Busstransport mellom hotellet og arenaen for konsert
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Flyreise Helsingfors - Oslo Lufthavn (Norwegian)


Mot tillegg:
•    Enkeltrom fra kr. 1995,-.
•    Reise- og avbestillingsforsikring.
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Flytider: (lokale tider i Helsingfors og Oslo):
23. mai Oslo Lufthavn - Helsingfors 15:10 - 17:35
26. mai Helsingfors - Oslo Lufthavn 19:25 - 19:55

Andrea Bocelli
Helsingfors_Pixabay
Helsingfors_Pixabay
Helsingfors_Pixabay
Helsingfors_Pixabay
Helsingfors_Pixabay
KlausK Hotel, Helsingfors
KlausK Hotel, Helsingfors
KlausK Hotel, Helsingfors
KlausK Hotel, Helsingfors