7/7: Berlin & Elton John konsert

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Berlin
 • Gyldig fra
  07-07-2017
 • Gyldig til
  09-07-2017
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 7.995,-
En uforglemmelig konsert med Elton John i Berlin!
Berlin er en av de mest spennende storbyene i Europa. Byen er på ny hovedstad i Tyskland, og i løpet av de siste årene er det brukt mangfoldige milliarder på oppussing av hovedstaden. Berlin fremstår i dag som en moderne storby, men med et historisk sus over seg. En vandring i Berlins gater byr på en rekke severdigheter.
Berlinmuren, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial, Fjernsynstårnet og Checkpoint Charlie er eksempler på noen av de severdigheter i Berlin det kan være verd å få med seg på en storbytur til Tysklands hovedstad.

I tillegg til et storbyopphold, inkluderer denne reisen billetter til den populære artisten Elton Johns konsert i Mercedes-Benz Arena!


Dag 1: Oslo Lufthavn – Berlin, kveldskonsert Mercedes-Benz Arena
Reisen starter på Oslo Lufthavn fredag morgen. Norwegian flyr oss direkte til Berlin, der forventet avgangstid er satt til klokken 10:00. Vel fremme i Berlin blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum, hvor det blir en byrundtur. Siden Berlin igjen ble hovedstad av Tyskland, har mye skjedd. Blant annet kan byen vise til en av de største byggeinnsatsene i moderne historie! Den totale forandringen av området, som under den kalde krigen hørte til dødsstripen, er forbløffende. Berlin er virkelig en by i krysningen av en stormfull fortid, i ferd med å smi en optimistisk fremtid.
I løpet av byrundturen får vi innblikk i hovedstadens historie, vi ser Riksdagen, regjeringskvartalet og Brandenburg Gate med mer.

Etter byrundturen sjekker vi inn på Riu Plaza Berlin. Det fire-stjerners hotellet har gode fasiliteter og er et godt utgangspunkt for å oppleve byen.
Senere på kvelden er det klart for konsert!

Wonderful Crazy Night – med Elton John
Konserten er en del av Elton Johns Europaturne, der artisten vil by på kjente og kjære låter fra hele hans 50-årige karriere. Men det blir naturlig nok lagt vekt på det siste albumet “Wondelful Crazy Night“. På turneen har Elton John med seg et sterkt band. Nigel Olsson (hans første trommeslager), Davey Johnstone (gitarist fra 1971), Matt Bissonette (bassgitar), John Mahon (perkusjon) og Kim Bullard (keyboards). 
Elton John er uten tvil en av de største og mest suksessrike artistene gjennom tidene. Mer enn 250 millioner solgte plater og singler taler for suksess. Uforglemmelige låter som “Your Song“, “Don’t let the Sun go Down on Me”, “Candle in the Wind“ og “Rocket Man“ har satt spor. Sir Elton John har også gjort seg bemerket for sine bidrag til kjente musikaler som “Billy Elliott“, “The Lion King“ og “Aida“.

Konserten holdes i Mercedes-Benz Arena i Berlin, som er en multifunksjonshall. Hallen brukes til ishockey, basketball, konserter og andre arrangementer. Med inntil 17 000 sitte- og ståplasser, 59 suiter og 2 000 parkeringsplasser er dette den nest største multifunksjonshallen i Tyskland. Mercedes-Benz Arena ligger ca. 8 km fra Hotellet.

Enjoy Travels gjester kan velge mellom to billettkategorier, begge varianter er med sitteplass. Kategori 2 blokk B som er nærmest scenen i arenaens parkett har et tillegg på kr. 390,- per person. Ønsker du en rimeligere variant, velger du kategori 5 blokk 412 som er reisens frapris.
Enjoy Travel sørger for busstransport mellom hotellet og arenaen tur-retur.
PS! Konserten starter kl. 19:30, med varighet ca. 2 timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

Dag 2: Dagen på egen hånd i Berlin
Frokost på hotellet og dagen på egen hånd i Berlin.
Etter en uforglemmelig konsert dagen før, kan det være godt å slappe av denne formiddagen. Du har hele dagen til å oppdage mer av Berlin.

Dag 3: Dagen på egen hånd – hjemreise om kvelden
Frokost på hotellet og dagen på egen hånd i Berlin. Flyet tilbake til Oslo Lufthavn har avreise på kvelden, så du har enda mer tid i Tysklands hovedstad.
Forventet flyavgang er kl. 20:05, med ankomst Oslo Lufthavn kl. 21:45.
 

Hotel Riu Plaza Berlin
Hotellet ligger i en moderne 18-etasjes bygning på Kurfürstendamm i Berlin. RIU Plaza Berlin ligger en 5-minutters spasertur fra Kurfürstendamm tunnelbanestasjon og det verdenskjente varehuset KaDeWe.

Alle rommene på RIU Plaza Berlin har moderne innredning, flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe, kjøleskap, klimaanlegg og eget bad.
Gratis Wi-Fi-forbindelse er tilgjengelig på hele hotellet. Du kan også benytte deg av hotellets treningsstudio kostnadsfritt. Riu Plaza har døgnåpen resepsjon.

Hotellrestauranten serverer en variert frokostbuffé, samt à la carte-retter til lunsj og middag.

Riu Plaza Berlin ligger 3 km fra Brandenburger Tor, 22 km fra Schönefeld lufthavn.

Hotellrom: 357, Hotellkjede: RIU Hotels & Resorts

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Berlin-Schönefeld Airport (Norwegian)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Byrundtur i Berlin, på vei fra flyplassen ankomstdagen
•    To netter på Hotel RIU Plaza Berlin inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    Billett til Elton Johns konsert i Mercedes-Benz Arena 7. juli
•    Busstransport til Mercedes-Benz Arena- og tilbake etter konserten
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Lovpålagt flyseteavgift, skatter og avgifter
•    Berlin-Schönefeld Airport - Oslo Lufthavn (Norwegian)

Tillegg for enkeltrom: fra kr. 995,-.
Tillegg for oppgradering av billettkategori på konserten: kr. 390,- per person.

Begrenset antall plasser og enkeltrom.