23/8: Berlin & Andrea Bocelli konsert

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Berlin
 • Gyldig fra
  23-08-2018
 • Gyldig til
  25-08-2018
 • Varighet
  3 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 7.495,-
En uforglemmelig sommerkonsert med Andrea Bocelli i Berlin!
Berlin ble allerede hovedstad for Kongeriket Preussen i 1701, og senere fikk byen status som Tysklands hovedstad. Berlin er landets største by og har innbyggere fra mer enn 180 nasjoner. Byen regnes for å være en av de viktigste i Europa innen politikk, kultur og vitenskap. På 1990-tallet ble Berlin beskrevet som «verdens største byggeplass», og fremstår i dag som moderne, vakker og spennende.
Berlinmuren, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial, Fjernsynstårnet og Checkpoint Charlie er eksempler på noen av de severdigheter i Berlin det kan være verdt å få med seg på en storbytur til Tysklands hovedstad.

Andra Bocelli
Den italienske tenor og operasangeren Andrea Angel Bocelli ble født 22. september 1958 i Toscana.
Bocelli er utdannet jurist ved Universitetet i Pisa, og arbeidet i ett år som advokat før han satset på en karriere som sanger. Bocelli led av grønn stær fra barndommen av, hvilket gjorde at han gradvis mistet synet, og han ble fullstendig blind som 12-åring som følge av en fotballulykke. Han er en av få blinde klassiske sangere. Selv om han i første rekke forbindes med den klassiske tradisjonen, har Bocelli også et bredt publikum innenfor musikalsjangeren.

Andrea Bocelli ble i 2006 utnevnt til storoffiser av Republikken Italias fortjenstorden, og ble
2. mars 2010 beæret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame for hans bidrag til scenekunst.


Dag 1: Oslo Lufthavn – Berlin og "city-tour"
Reisen starter på Oslo Lufthavn torsdag morgen/formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Berlin, se informasjon om flytider lenger ned på siden. Vel fremme i Berlin blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum, hvor en flott byrundtur venter etter siste ankomst kl. 14:00. Siden Berlin igjen ble hovedstad av Tyskland, har mye skjedd. Blant annet kan byen vise til en av de største byggeinnsatsene i moderne historie! Den totale forandringen av området, som under den kalde krigen hørte til dødsstripen, er forbløffende. Berlin er virkelig en by i krysningen av en stormfull fortid, i ferd med å smi en optimistisk fremtid.
I løpet av byrundturen får vi innblikk i hovedstadens historie, vi ser Riksdagen, regjeringskvartalet og Brandenburg Gate med mer.

Etter byrundturen sjekker vi inn på Ameron Hotel Abion Spreebogen. Det fire-stjerners hotellet har gode fasiliteter og er et godt utgangspunkt for å oppleve byen.

Dag 2: Dagen på egen hånd i Berlin - konsert med Andrea Bocelli
Frokost på hotellet og dagen på egen hånd i Berlin.
På ettermiddagen reiser vi med vår egen buss til konsertarenaen, Waldbühne. Waldbühne ble bygget til de olympiske sommerlekene i Berlin i 1936. Anlegget ligger ca. 10 kilometer vest for Berlin og benyttes til konserter og idrettsarrangementer. Denne kvelden er det verdensartisten Andrea Bocelli som skal opptre og skape stemning i sommerkvelden. Det blir avreise fra hotellet ca. klokken 18:00. Konserten starter klokken 20:00. Vår buss kjører tilbake til hotellet etter konserten.
Billetter: Enjoy Travel har billetter i sektor G2, midt imot scenen. På bildet vises det et hvitt telt, og like ved skal gruppen sitte. 

Dag 3: Dagen på egen hånd – hjemreise om kvelden
Frokost på hotellet og dagen på egen hånd i Berlin. Flyet tilbake til Oslo Lufthavn har avreise på kvelden, så du har enda mer tid i Tysklands hovedstad.
Forventet flyavgang er kl. 19:45, med ankomst Oslo Lufthavn kl. 21:25.
 

Ameron Hotel Abion Spreebogen
Et elegant og flott 4-stjernershotell som ligger ved elven Spree, kun 500 meter fra Tiergarten Park. Fra Berlin sentralstasjon er det kun ett stopp.
Hotellet tilbyr romslige, lyst innredede rom med satellitt-TV, safe, toalettaertikler og skrivebord. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi.
En daglig frokostbuffé serveres på restauranten Alte Meierei. Gjestene kan nyte lunsj, middag og eksotiske cocktailer med utsikt over elven Spree i Lanninger Restaurant og bar.
Abions store treningsstudio i 9. etasje tilbyr utmerket utsikt over Berlin. Sauna finnes også.
Severdigheter som Reichstag og Brandenburger Tor ligger kun en 25-minutters spasertur fra hotellet, og T-banestasjonen Turmstrasse ligger kun 5-minutters spasertur unna.

Følgende er inkludert i reisens pris:
•    Flyreise Oslo Lufthavn - Berlin-Schönefeld Airport (Norwegian)
•    Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
•    Byrundtur i Berlin, ankomstdagen
•    To netter på Ameron Hotel Abion Spreebogen inkludert frokost (del i dobbeltrom)
•    "City tax" er inkludert
•    Gode billetter til Andrea Bocellis konsert i Waldbühne 24. august
•    Busstransport til Waldbühne- og tilbake etter konserten
•    Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
•    Lovpålagt flyseteavgift, skatter og avgifter
•    Berlin-Schönefeld Airport - Oslo Lufthavn kl. 19:45 - 21:25 (Norwegian)
•    Turleder fra Enjoy Travel

Tillegg for enkeltrom: fra kr. 795,-.


Begrenset antall plasser og enkeltrom.


Fly med avreise fra Oslo Lufthavn kl. 12:25 den 23. august, og ankomst kl. 14:00 er nå utsolgt.
Bestillinger gjort fra og med 22. april, tilbys avreise fra Oslo Lufthavn kl. 07:40, med ankomst Berlin kl. 09:15.
Egen transport inn til sentrum arrangeres av Enjoy Travel.

 

Ameron Hotel Abion Spreebogen
Ameron Hotel Abion Spreebogen
Waldbühne Berlin
Waldbühne Berlin