4/4 - Opplev tulipanblomstringen fra sykkelsetet

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Amsterdam
 • Gyldig fra
  04-04-2019
 • Gyldig til
  08-04-2019
 • Varighet
  5 dager
 • Overnatting
  Lugar
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 12.695,-
Vi har gleden av å tilby en opplevelsesreise utenom det vanlige. Med det flotte kanalskipet Magnifique II som base, tar vi deg med på en reise hvor vi sykler i behagelig tempo langs kanaler, blant fargerike tulipaner og gjennom idylliske landsbyer.
•    Moderne og meget flott kanalbåt
•    Flotte sykkelturer langs kanalene
•    Helpensjon om bord
•    Blomsterparken Keukenhof


På denne tiden av året står millioner av vakre blomster og planter i full blomst. Holland er kjent for sine fargerike tulipaner og blomsterparker, og sammen med flotte vindmøller skapes uforglemmelige øyeblikk. I behagelig tempo sykler vi langs kanalene, spiser gode måltider om bord og besøker landsby etter landsby.

Å sykle langs de hollandske kanalene gir en flott opplevelse. Landskapet er flatt og sykkelstiene er godt tilrettelagt for syklister, som gjør turene ekstra hyggelige. Det er også mulig å nyte utsikten fra skipets dekk om ønskelig. Reisen er godt tilrettelagt og denne reisen passer for alle.Dag 1: Amsterdam – velkommen om bord på Magnifique II
Middag om bord på Magnifique II

Tirsdag morgen setter vi kursen mot Nederland, med Schipol Airport Amsterdam som mål. Det er tid til å ta en runde i den spennende byen, før skipet forlater Amsterdam (bagasjen kan settes igjen på skipet).
På ettermiddagen ønskes vi velkommen om bord på den moderne og flotte kanalbåten, Magnifique II. Skipet ble totalrenovert vinteren 2016 og er topp moderne, med fine lugarer og trivelige fellesarealer. Skipet er 63 meter langt og har totalt 18 lugarer, alle med egne bad, dusj og toalett. Skipets størrelse gjør at gjestene blir kjent med hverandre og får et godt forhold til mannskapet om bord.
De kommende dagene skal vi sykle langs kanalene, spise gode måltider om bord og spasere på stedene hvor skipet legger til. På skipets fordekk står våre sykler klare. Det ligger an til noen flotte opplevelser. 
Klokken fem på ettermiddagen kaster vi loss, og setter kurs vestover, til Zaandam. På denne seilingen blir det servert velkomstmiddag, før vi senere på kvelden får en byvandring sammen med skipets lokale guide. 

Dag 2: Zaandam – hollandske vindmøller, ostefabrikk og tre-klogger
Frokost og middag om bord på Magnifique II, nistepakke underveis

På formiddagen sykler vi til friluftsmuseet Zaanse Schans. Vi får sett en autentisk hollandsk landsby med vakre vindmøller, en ostefabrikk og ikke minst en fabrikk som lager "tre-klogger". Sykkelturen på fem kilometer hver vei, gjennomføres i behagelig tempo. Midt på dagen seiler Magnifique II langs elven Spaarne, til den koselige blomsterbyen Haarlem. Turen dit tar to og en halv time og her kan dere også sykle. Det finnes to ruter å velge mellom, der den korteste er på 10 km og den lengste på 22 km. Landskapet er flatt, så begge rutene er enkle å sykle.
I Haarlem legger skipet til kai i nærheten av sentrum. Den som ønsker kan sykle eller spasere inn til byen og oppleve stemningen i "the Grote Markt" samt se den flotte katedralen St. Bavo. 

Dag 3: Haarlem – til verdens vakreste blomsterpark, Keukenhof 
Frokost og middag om bord på Magnifique II, nistepakke underveis

Vårens vakreste eventyr venter oss i dag. Vi sykler ca. 18 km sørover langs flotte kanaler og gjennom frodige skoger. Blomsterparken som venter oss i Keukenhof regnes som en av verdens vakreste. La deg beundre av flere hundretusen planter i full blomst. Tulipaner i mange farger, påskeliljer og klokkeformede, velduftende hyasinter. Hyasinter finnes i flere varianter og har en sterk søt duft, også kjent som svibel. Etter de fantastiske blomsteropplevelsene setter vi oss på sykkelen, der neste landsby venter. Etter herlige 22 km er vi fremme ved innsjøen Westeinder, i Kudelstaart. Denne dagen blir uforglemmelig!

Dag 4: Kudelstaart – storslagen blomsterauksjon like ved Aalsmeer
Frokost, lunsj og middag om bord på Magnifique II

Det blir en tidlig start denne dagen. Dagens store høydepunkt kommer vi til etter 6 km på sykkelsetet. Denne morgenen skal millioner av blomster auksjoneres, til kjøpere fra hele verden. Vi skal med egne øyne oppleve dette sirkuset, blant blomsterelskere og tulipanløker. Det er et skue og se alle blomstene som transporteres på traller gjennom hallen, manøvrert av et imponerende system med maskiner og arbeidere. 
Mens vi var på auksjon har skipet seilt til byen Aalsmeer. Med lette tråkk er vi tidlig tilbake og spiser lunsj. Vil du nyte ettermiddagen om bord, eller vil du sykle til Amsterdam? Valget er ditt. Den siste etappen er på 35 km. I Amsterdam ligger Magnifique II nærme sentrum. Et museumsbesøk eller shopping, kanalcruise eller sykling - mulighetene er mange, og du står fritt til å gjøre hva du vil.

Dag 5: Amsterdam – hjemreise
Frokost om bord på Magnifique II

På reisens siste dag tar vi farvel med mannskapet, og sjekker ut av lugarene etter frokost. Det er mulig å la bagasjen være om bord til klokken 12. Dette gir gode muligheter til å vandre rundt i området eller dra inn til byen, uten å ta med seg kofferten. Etter en rolig formiddag reiser vi til flyplassen og sjekker inn for flyreisen tilbake til Norge. 

Enjoy Travels bestselger siden 2016, en opplevelse!
Følgende er inkludert i reisens pris: 
•    Flyreise Oslo Lufthavn – Schipol Airport Amsterdam
•    Busstransport mellom skipet og flyplassen tur-retur
•    Fire netter om bord på Magnifique II inkludert helpensjon, del i dobbeltlugar
•    7-girs god sykkel alle dager (ikke hjelm)
•    Sykkelveske, drikkeflaske og kart
•    Flotte sykkelturer sammen med lokalkjent guide
•    Innganger til Keukenhof
•    Flyseteavgift, skatter og avgifter
•    Flyreise Schipol Airport Amsterdam – Oslo Lufthavn

NB! Drikke til måltidene er ikke inkludert.

Tillegg for flyreise fra andre flyplasser på forespørsel.
Tillegg for Premiumlugar (nedre dekk med koøye): fra kr. 995,- per person. Kun 1 tilgjengelig Premiumlugar.
Tillegg for Premium suite (øvre dekk med vindu): fra kr. 1695,- per person. Kun 4 tilgjengelige suiter.
Tillegg for leie av el-sykke: kr. 450,- per person. 6 el-sykler tilgjengelig.

Enkeltlugar kan dessverre ikke tilbys på denne reisen.
Alle oppgitte distanser i programmet er omtrentlige.

Denne reisen passer meget godt for vennelag og mindre grupper. Kun Enjoy Travels gjester om bord.
Tulipaner og vindmøller, Holland
Vindmøller, Holland