4/4 - Opplev tulipanblomstringen fra sykkelsetet

 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Destinasjon
  Amsterdam
 • Gyldig fra
  04-04-2019
 • Gyldig til
  08-04-2019
 • Varighet
  5 dager
 • Overnatting
  Lugar
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 12.695,-
Vi har gleden av å tilby en opplevelsesreise utenom det vanlige. Med det flotte kanalskipet Magnifique II som base, tar vi deg med på en reise hvor vi sykler i behagelig tempo langs kanaler, blant fargerike tulipaner og gjennom idylliske landsbyer.
•    Moderne, komfortabel og meget flott kanalbåt
•    Flotte sykkelturer langs kanalene med lokalkjente guider
•    Helpensjon om bord
•    Den fargerike blomsterparken Keukenhof


På denne tiden av året står millioner av vakre blomster og planter i full blomst. Holland er kjent for sine fargerike tulipaner og blomsterparker, og sammen med flotte vindmøller skapes uforglemmelige øyeblikk. I behagelig tempo sykler vi langs kanalene, spiser gode måltider om bord og besøker landsby etter landsby.

Å sykle langs de hollandske kanalene er en helt spesiell opplevelse. Landskapet er flatt og sykkelstiene er godt tilrettelagt for syklister, noe som gjør turene ekstra hyggelige. Det er også mulig å nyte utsikten fra skipets dekk om ønskelig. Reisen er godt tilrettelagt og denne reisen passer for alle.Dag 1: Amsterdam – velkommen om bord på Magnifique II
Middag om bord på Magnifique II

Torsdag morgen setter vi kursen mot Nederland, med Schipol Airport Amsterdam som mål. Det er tid til å ta en runde i den spennende byen, før skipet forlater Amsterdam (bagasjen kan settes igjen på skipet).
Om ettermiddagen ønskes vi velkommen om bord på den moderne og flotte kanalbåten, Magnifique II. Skipet ble totalrenovert vinteren 2016 og er topp moderne, med fine lugarer og trivelige fellesarealer. Skipet er 63 meter langt og har totalt 18 lugarer, alle med egne bad, dusj og toalett. Skipets størrelse gjør at gjestene blir kjent med hverandre og får et godt forhold til mannskapet om bord.
De kommende dagene skal vi sykle langs kanalene, spise gode måltider om bord og spasere på stedene hvor skipet legger til. På skipets fordekk står våre sykler klare. Det ligger an til noen flotte opplevelser. 
Klokken fem om ettermiddagen kaster vi loss, og setter kurs vestover, til Zaandam. I løpet av denne seilingen blir det servert velkomstmiddag, før vi senere på kvelden gjør en byvandring i Zaandam, sammen med skipets lokale guide. 

Dag 2: Zaandam – hollandske vindmøller, ostefabrikk og tre-klogger
Frokost og middag om bord på Magnifique II, nistepakke underveis

Om formiddagen sykler vi til friluftsmuseet, Zaanse Schans. Vi får sett en autentisk hollandsk landsby med vakre vindmøller, en ostefabrikk og ikke minst en fabrikk som lager "tre-klogger". Sykkelturen på fem kilometer hver vei, gjennomføres i behagelig tempo. Midt på dagen seiler Magnifique II langs elven Spaarne, til den koselige blomsterbyen Haarlem. Turen dit tar to og en halv time og her kan man også sykle. Det finnes to ruter å velge mellom, der den korteste er på 10 km og den lengste på 22 km. Landskapet er flatt, så begge rutene er enkle å sykle.
I Haarlem legger skipet til kai i nærheten av sentrum. Den som ønsker kan sykle eller spasere inn til byen og oppleve stemningen i "the Grote Markt" samt se den flotte katedralen St. Bavo. 

Dag 3: Haarlem – til verdens vakreste blomsterpark, Keukenhof 
Frokost og middag om bord på Magnifique II, nistepakke underveis

Vårens vakreste eventyr venter oss i dag. Vi sykler ca. 18 km sørover langs flotte kanaler og gjennom frodige skoger. Blomsterparken som venter oss i Keukenhof regnes som en av verdens vakreste. La deg beundre av flere hundretusen planter i full blomst. Tulipaner i mange farger, påskeliljer og klokkeformede, velduftende hyasinter. Hyasinter finnes i flere varianter og har en sterk søt duft, også kjent som svibel. Etter de fantastiske blomsteropplevelsene setter vi oss på sykkelen igjen, for reise tilbake til Haarlem. Guidene forsøker gjerne og ta en annen rute tilbake til Haarlem dersom det er mulig. Denne dagen blir uforglemmelig!

Dag 4: «This is Holland», Amsterdam
Frokost og middag om bord på Magnifique II, nistepakke underveis

Vi spiser frokost om bord, før vi sykler til Nieuwe Meer, rett utenfor Amsterdam. Denne dagen skal vi besøke en populær attraksjon i Amsterdam: «This is Holland». Dette er en unik 5D-opplevelse som viser deg det lille, men flotte landet, i «fugleperspektiv». I en nymotens kinosal, blir du tatt med på en fartsfylt reise gjennom landet, som om du sitter i en berg- og dalbane, og du får naturopplevelsene helt innpå. Dette blir noe helt spesielt! Om ettermiddagen returnerer vi til båtens kaiområde i Amsterdam, og nå kan du velge om du vil være med på en naturmessig, vakker sykkeltur til Amsterdams nordlige område, "Waterlands", eller om du vil besøke sentrum på egen hånd. Enkelte museumsbesøk bør bestilles på forhånd.
Om kvelden spiser vi turens siste middag om bord.

Dag 5: Amsterdam – hjemreise
Frokost om bord på Magnifique II

På reisens siste dag tar vi farvel med mannskapet, og sjekker ut av lugarene etter frokost. Vi reiser til flyplassen og sjekker inn for flyreisen tilbake til Norge. 


Bli med på Enjoy Travels bestselger siden 2016, en herlig opplevelse!
Følgende er inkludert i reisens pris: 
•    Flyreise Oslo Lufthavn – Schipol Airport Amsterdam
•    Busstransport mellom skipet og flyplassen tur-retur
•    Fire netter om bord på Magnifique II inkludert helpensjon, del i dobbeltlugar
•    7-girs god sykkel alle dager (ikke hjelm)
•    Sykkelveske, drikkeflaske og kart
•    Flotte sykkelturer sammen med lokalkjent guide
•    Inngang til blomsterparken, Keukenhof
•    Inngang til "This is Holland"
•    Flyseteavgift, skatter og avgifter
•    Flyreise Schipol Airport Amsterdam – Oslo Lufthavn

NB! Drikke til måltidene er ikke inkludert.

Tillegg for flyreise fra/til andre flyplasser på forespørsel.
Tillegg for Premiumlugar (nedre dekk med koøye): fra kr. 695,- per person. Kun 1 tilgjengelig Premiumlugar.
Tillegg for Premium suite (øvre dekk med vindu): fra kr. 1695,- per person. Kun 4 tilgjengelige suiter.
Tillegg for leie av el-sykke: kr. 450,- per person. 6 el-sykler tilgjengelig.

Enkeltlugar kan dessverre ikke tilbys på denne reisen.
Alle oppgitte distanser i programmet er omtrentlige, og ruten kan legges om dersom kaptein og guider finner det nødvendig grunnet lokale årsaker.

Denne reisen passer meget godt for vennelag og mindre grupper.
Kun Enjoy Travels gjester er om bord på denne seilingen.
Tulipaner og vindmøller, Holland
Vindmøller, Holland